1 zeller,
1 liter húsleveslé
2-3 db burgonya,
1 ek. olag,
1ek. liszt
só
fehérbors
1 dl tejszín
A zellert felkockázom a burgonyával együtt. A hagymát apróra vágom megpiritom egy picit és ráöntöm a zellert meg a burgonyát picit piritom. sózom, borsózom megszóróm a liszttel és felengedem a húslével. Puhára fözőm. Botmixerrel összeturmixolom és felöntöm a tejszínnel további 10 percig fözőm.
Pirítossal tálalom.
Jó étvágyat hozzá:)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.