A torta elkészítését mosogatás szempontjából érdemes a tojásfehérje felverésével kezdeni.
Majd a tojások sárgáját összekeverjük kézimixerrel a porcukorral, langyos vízzel,és az olajjal.
Utána következik a sütőporos liszt, majd a végén óvatosan a felvert hab.
A masszát kétfelé osztjuk, az egyik felébe belekeverjük a kakaót és rumot.
Most következik a türelemjáték!!
A tortaforma közepére két evőkanálnyit felváltva a kakaósból, valamint a sárga masszából rétegezünk.
Mindig csak a közepére, nem kell elkenegetni ,a következő réteg súlya ellapítja a
tésztát, és így adódik a csíkozás.
A rétegezést addig folytatjuk, amíg a masszából tart.
170 fokon, 50-percig sütjük, de érdemes tűpróbát végezni .
Nagyon dekoratív, finom torta lett.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.