Nagyon szép!
5 egész tojás,12g sütőpor/egy tasak/,250g porcukor,125ml viz,250ml,étolaj,375g,liszt/Bl,55/ 2 evőkanák kakaópor,/cukrozatlan/1 teáskanál fahéj.
lehet lekvárral vagy pudinggal is meg tölteni
1--26cm torta formát,ki bélelünk A tojásfehérjét habbá,majd félretesszük.A tojások sárgályát a cukorral, habosra keverjük,utána hozzá adjuk a vizet és a olajat.A sütőporral el kevert lisztet,apránként bele,végül a keményre felvert tojásfehérjét bele.
Meg felezzük a tésztát.,és a egyik felébe ,bele, a fahájat és a kakaót.Majd óvatosan keverjük külön a kakós tésztát.
Elkezdjük a tészta rétegezését.Előszőr két kanálnyi tésztát rakunk a sütőforma közepébe és folyamatosan rakjuk,egyszer kakaósat egyszer ,fehéret amig a tészták ,el nem fogynak.
45 percig vagy kicsit tovább sütjük.-tetejére mehet csoki vagy cukor máz ,is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.