Valamit rosszúl írtam,a perc helyett óra kellett volna:((((
5 kg.padlizsán
1kg.fehér hagyma
3 kg.pritamin paprika
1 l. jó minöségű olaj
1 l.paradicsomlé
só
szemes bors/egy maréknyi/
8-10 babérlevél
szalicíl
A padlizsánt megsütjük,meghámozzuk és ledaráljuk.
A paprikát ledaráljuk és 1/2 l.olajban 1-2 órát dinszteljük,mig az olaj feljön a tetejére.
A hagymát szintén darálás után 1/2 l.olajban ugyancsak 1-2 órát dinszteljük.
Egy nagy edénybe összetöltjük a padlizsánt,paprikát,hagymát és belerakjuk a fűszereket,paradicsomlevet.
Összefőzzük 1 jó órát,ha igen vastagnak látjuk higítjuk paradcsomlével vagy olajjal.
Üvegekbe tesszük,késhegynyi szalicílt teszünk a tetejére,utána száraz dunsztba rakjuk,mig kihűlnek,mehet a kamrába!!
Sok sikert !!Jó étvágyat!!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.