30 dkg vaj vagy margarin
15 dkg étcsokoládé
40 dkg zabpehelyliszt
1 fél csomag sütőpor
1 cs vanília cukor
4 db tojás
20 dkg cukor
Robotgépben készítettem el a masszát. A margarint a cukorral, a vaníliával és a tojással összedolgoztam, majd hozzáadtam a lisztet a sütőporral, végül a darabolt csokoládét beleforgattam. Mikor összeállt a nyers krém, elővettem egy közepes tepsit és kibéleltem sütőpapírral. Nem annyira sűrű tészta így kanállal- Korongokat formáltam belőle, majd előmelegített sütőben, 180 fokon, 20 percig sütöttem.
Ebből az adagból 60-65 db tallér lesz. Édes ropogós kávéhoz teához.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.