3-4 cm-es kockákra vágjuk a csirkét, 10 percre bepácoljuk.
A gombákat és a sörretkeket is felszeleteljükk, kicsit a zöld száruk is maradhat, izletes.
Kevés olajon pirosra sütjük a zöldségek (lótuszgyökér, sörretek, gomba) mindkét oldalát, sózzuk, borsozzuk. majd kiszedjük egy tányérba.
A húst keményitőbe forgatjuk, majd az előző serpenyőben megsütjük, és rázogatás közben hozzáöntjük a szószt.
Jól beleforgatjuk a húst, hozzáadjuk a zöldségeket is, és összekeverjük.
Addig sütjük, amig karamellizálódik a szósz, majd tálaljuk.
Jó étvágyat kivánok!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.