ez izgalmas, de mi az aburaage és a dashilé?
Megfőzzük s tésztánkat bő vizben, majd leszűrve,hidegvizzel leöntve félretesszük.
A dashilét felforraljuk, fűszerezzük, belefőzzük a húst és a zöldségeket, majd kevés hideg vizben elkevert keményitővel besűritjük.
Egy tányérba teszünk a tésztából, rászedünk a léből, és a tetejére halmozzuk a húst és a zöldségeket.
Jó étvágyat kivánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.