300 gr csirkehús
2 evőkanál szójaszósz
3 cm-nyi reszelt gyömbér
1 mokkáskanál őrölt feketebors
egy kevés csili
egy nagyobb fej hagyma, vékony karikákra vágva
1 sárgarépa vékony csíkokra vágva
1 újhagyma, vagy egy darab póréhagyma, karikákra vágva
4 kínai káposzta levél, vékony csíkokra vágva
4 evőkanál olaj
egy kevés só
A csirkehúst finom csíkokra vágom,összekeverem a szójaszósszal, a gyömbérrel, a borssal, csilivel, 20 percig állni hagyom. Közben egy serpenyőben, vagy wok-ban felforrósítom az olajat, a húst rádobom.Gyorsan sütöm 5 percig,közepes lángon, közben a húst állandóan forgatom. A húsba először a sárgarépát teszem, ezzel sütöm tovább 3 percet. Azután beleteszem a többi hozzávalót, és tovább sütöm még 3 percig. Ha kell megsózom.
Rizzsel kínálom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.