Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Vad ételek recept » Vörösboros szarvassült káposztabatyuban

felvitel dátuma: 2018-04-17 10:52:13       mai nézettség: 1       nézettség: 5074
részletes recept
Vörösboros szarvassült káposztabatyuban
Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg vörösboros szarvaspörkölt ( maradék )
40 dkg gomba
4 dl vörösboros mártás
40 dkg párolt zöldség
8 db kelkáposzta levél
20 db rózsakrokett
1 db körte
1 db narancs
friss zöldség a díszítéshez

 

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Gombát, friss zöldséget apróra vágjuk, majd puhára pároljuk.
A szarvas pörköltet ( maradék pörköltet ) párolt zöldséggel, gombával és vörösboros mártással összekeverjük, és betöltjük a kelkáposztalevélbe ( hasonló módon, mint a töltött káposztát ), majd tepsiben megsütjük.

Friss zöldséggel és rózsa krokettal díszítve tálaljuk.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*