40 dkg vörösboros szarvaspörkölt ( maradék )
40 dkg gomba
4 dl vörösboros mártás
40 dkg párolt zöldség
8 db kelkáposzta levél
20 db rózsakrokett
1 db körte
1 db narancs
friss zöldség a díszítéshez
Gombát, friss zöldséget apróra vágjuk, majd puhára pároljuk.
A szarvas pörköltet ( maradék pörköltet ) párolt zöldséggel, gombával és vörösboros mártással összekeverjük, és betöltjük a kelkáposztalevélbe ( hasonló módon, mint a töltött káposztát ), majd tepsiben megsütjük.
Friss zöldséggel és rózsa krokettal díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.