Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 8 kedd Dénes névnapja

Főoldal » Vörösboros csülök szalonnával

felvitel dátuma: 2012-03-18 14:02:18       mai nézettség: 2       nézettség: 1039
részletes recept
Vörösboros csülök szalonnával
Hozzávalók 8 személyre:

Hozzávaló: 1 db. kicsotozott csülö, főszerek, ki milyet szeret,1.5 dl. vörös bor, kevés víz,5 gerezd fokhagyma, 4-5 szelet házi szalonna, vagy bolti, de a vákony fajta.

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

Elkészítés: A húst besózom ráteszem a fűszereket, megspékelem fokhagymával, és kicsit állni hagyom.Egy tepsit megkenek kevés zsiradékkal, beleteszem a húst, aláöntöm a vörös bort, a vizet , letakarom alufóliával és sütöm.Közben megfórgatom a húst, pótolom a vizet,és ha már puha ráteszem a szalonna szeleteket. Ha megsült a szalonna is kiveszem a tepsiből hogy ne álljon a zsírban, mert a szalonnából,és a húsból is kisül a zsiradék.Először egészben sütöm a húst, utána felszeletelem, majd eegy másik tepsibe átteszem hogy ne karcoljam össze.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kautz1009 2012 március 19

Ínycsiklandozó látvány!!:))

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*