Ínycsiklandozó látvány!!:))
Hozzávaló: 1 db. kicsotozott csülö, só főszerek, ki milyet szeret,1.5 dl. vörös bor, kevés víz,5 gerezd fokhagyma, 4-5 szelet házi szalonna, vagy bolti, de a vákony fajta.
Elkészítés: A húst besózom ráteszem a fűszereket, megspékelem fokhagymával, és kicsit állni hagyom.Egy tepsit megkenek kevés zsiradékkal, beleteszem a húst, aláöntöm a vörös bort, a vizet , letakarom alufóliával és sütöm.Közben megfórgatom a húst, pótolom a vizet,és ha már puha ráteszem a szalonna szeleteket. Ha megsült a szalonna is kiveszem a tepsiből hogy ne álljon a zsírban, mert a szalonnából,és a húsból is kisül a zsiradék.Először egészben sütöm a húst, utána felszeletelem, majd eegy másik tepsibe átteszem hogy ne karcoljam össze.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.