Nagyon jól néz ki!
5l víz,
3dl ecet, (10%-os)
50 dkg cukor
20 dkg só,
2dkg natrium benzoát,
2 dkg citromsav,
1/2 dkg borkénpor babérlevél.
bors
Mehet bele:
káposzta,
paprika,
hagyna,
uborka(ne vágjátok nagyon vékonyra)
cukkini szelet,
répa karika vagy amit a család szeret
Addig lehet a levet használni míg "el nem fárad" általában tavaszra kifogy.
Ha ujra tesztek bele zöldséget 3 napot várni kell vele utána fogyasztható!
Elkészítem a levet, nem kell főzni csak simán a vízben elkeverni a hozzávalókat.
Ezután lehet beledobálni az összedarabolt anyagokat.
Én csak vegyesvágottnak használom!
Úgy is lehet még elkészíteni ha van már alapanyag azt leszelni hozzátenni a sót és egy éjszaka állni hagyni utána beletenni a többi hozzávalót (cukor stb) felönteni vízzel összekavarni és a kamrába tenni és ahogy bővül a felhozatal lehet beleszelni a zöldségeket!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.