Hozzávalók:
4-5 db cékla, 2-3 szál sárgarépa,1 kg alma
Elkészítés:
A zöldségeket és az almát megtisztítom és gyümölcscentrifugával kinyerem a levüket.
A sárgarépának ugyan nincsen sok leve, de azért így is csurran-cseppen, szerintem érdemes beletenni.
Ha nincs otthon esetleg gyümölcscentrifugád, ne csüggedj! Vágd össze apróra a hozzávalókat, majd egy kis mennyiségű vízzel tedd a turmixgépbe, és jó alaposan turmixold össze. Ezt követően egy tüll anyagon (vagy nylonharisnyán, vagy sűrű szövésű textílián szűrd le az egészet!)
Nagyon egészséges roboráló a szervezetünknek .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.