Jó, én is kipróbáltam! Koszonom, hogy felhívtad a figyelmemet rá! :D Legalább nem kell feltoltenem az oldalra a receptet! Habár én csináltam belole egy kis batyut és párnát is :D
A meglangyosított tejbe belerakjuk a cukrot és az élesztőt, kb. 5 perc alatt felfuttatjuk. A langyos lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a sót, majd a felfuttatott élesztős tejet. Összegyúrjuk, és végül az olajat hozzádolgozzuk. A tésztát fél órán át kelesztjük meleg helyen.
A virsliket félbe vágjuk.
A megkelt tésztát újra átdolgozzuk, majd kb. fél cm vastagra nyújtjuk, . 1,5-2 cm-es csíkokra vágjuk fel. Minden virslidarabkát tésztacsíkba tekerünk, megkenjük a tejfölös tojássárgájával, és végül megszórjuk szezámmaggal.
Előmelegített sütőben 180 fokon pirosra sütjük (10-15 perc)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.