50 dkg liszt
25 dkg Ráma margarin
2 db tojás
1 csapott kanál só
20 dkg trapista sajt
8 db juhbeles virsli
2dkg szalakáli
2 dl tejföl
A lisztet, margarinnal, sóval, elmorzsoljuk, a tojással tejföllel szalakálival összegyúrjuk. 2 cipóra osszuk, egy éjszakára hűtőben pihentetjük.
Másnap, az egyik cipót, vékonyra kinyújtjul, tojással megkenjük, sajtal megszórjuk. Rádlival vékony csíkokra vágjuk, és kisütjük.
A másik cipót is vékonyra nyújtjuk, rádlival csíkozzuk, majd a virslit betekerjük, megkenjük tojással, megszórjuk sajtal.- Kisütjük,- nagyon finom!
JÓ ÉTVÁGYAT!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.