Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Virslis szalonnás mártás!

felvitel dátuma: 2013-06-13 20:10:44       mai nézettség: 2       nézettség: 3560
részletes recept
Virslis szalonnás mártás!
Hozzávalók 4 személyre:

-4 szelet húsos szalonna

-4 db virsli

-1 teáskanál ételkeményítő (vagy liszt)

-200ml tejszín

-só

bors

-zöldpetrezselyemlevél

-pirospaprika

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A szalonnát kicsi darabokra vágom , kiolvasztom mikor kiolvadt hozzáadom  a karikára vágott virslit és megsütöm. .

 Az ételkeményítőt csomómentesre kavarom a tejszínnel és a  megsült virslire öntöm ,fűszerezem és összefőzöm .Ki hígan szereti tehet hozzá még tejet .Krumpligombóccal tálaltam !

Szakács: Éva


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*