1 kg liszt
4 pár virsli
3 db tojás
fél l tej
1 kis tejföl
1 ek só
2 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt sajt
3 dkg élesztő
kechap ízlés szerint
Összegyúrjuk a hozzávalókat és hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Másnap nyújtjuk kb másfél ujjnyira, és bő olajban sütjük.
Azt fektessük először bele az olajba, amelyik nem a deszkán feküdt.
Virslit megfőzzük, majd hidegvízzel leöntjük ( ez esetben a bőrét könnyű levenni )
A fokhagymát összezúzom, és oljban keverem.
Ízlés esetén a lángosra kenem.
Csomagolhatunk bele virslit és sajtot is, nálunk ez a favorit.
Jó étvágyat kivánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.