Megsütöttem, nagyon finom lett! Szerintem gyakran fog készülni nálunk! Köszi a receptet!!!
Mindenttudó kalácstészta.
Az alapanyagokat jól összedolgozom, (1 dl tej, 1 kk. cukor, élesztő kovász bele), képen is látható, hogy a tészta hamar elválik a tál falától, könnyen kezelhető, de aki gondolja tehet hozzá kevés lisztet még, de így jó, hogy lágy a tészta. Háromnegyed órát pihentetem, azaz kelesztem. Kinyújtom vékonyra a tésztát, 8 cm széles kockákat vágok és mindegyiket megkenem kis mustárral, beleteszek egy fél vagy negyed virslit és feltekerem, széleit összenyomkodom. Sütőpapíros tepsibe helyezem, tetejét bekenem tojással és előmelegített sütőben megsütöm. Aki akar megszórhatja a tetejét reszelt sajttal is sütés előtt (a kiflik sütés közben megdagadnak, kicsi távolságot hagyjunk köztük)
(ennek a dupla adagját is el lehet készíteni, ha nagy a család)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.