Tésztához:
>50 dkg liszt
>30 dkg margarin
>2 dl tejföl
2 db tojássárgája
A lekenéshez:
> olvasztott zsír
A töltelékhez:
>virsli
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Két részre vágjuk. Egyenként vékonyra kisodorjuk,lekenjük olvasztott zsirral. feltekerjük.mint a bejglit. Folpackba becsomagoljuk,hütöbe tesszük,felhasználásig, de legalább 1-2 órát pihenjen. A tésztába se só se cukor nem kell. bármely modon formázhatjuk, ízlés szerint töltelékkel tölthetö. Szép leveles, porhanyós a tészta.
Téglalap alakúra vágjuk a kisodort tésztát. Fél virslit teszünk bele majd feltekerjük. A tetejét 3 helyen bevágjuk úgy hogy a virslit is egy kicsit. Felvert tojással lekenjük és sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.