1 csomag leveles tészta
1cs virsli (5db)
mustár, ketchup, sajt
A leveles tésztát kinyújtjuk, háromszögekre vágjuk a tésztát, egy kevés mustárt, vagy ketchupot nyomunk a tészátra, a virslit nyolcadoljuk, a darabokat betekerjük a tésztába, tetejét sajttal vagy esetleg szezámmaggal megszórjuk.
De a leveles tésztából masnikat is készíthetünk, akkor a csikokra vágott tésztát csak megkenjük tojással, megcsavarjuk középen, megszórjuk sajttal .
Rövid idő alatt készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.