1 cs.Tante Fanny friss pizza tészta /400g/
4 pár virsli
4 evőkanál mustár
1 db tojás
1 ek.szezámmag
1 ek. lenmag
Előkészítés:
A tésztát 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk.
Elkészítés:
A tésztából 3-4 cm széles csíkokat vágunk.
Mindegyiket megkenjük mustárral.
A virsliket egyesével a mustárral megkent tészta csíkokba csavarjuk.
A tekercseket sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, megkenjük felvert egész tojással és megszórjuk a szezám és lenmaggal.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Tálalásnál tehetünk mellé mustárt vagy/és ketchupot.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.