Hozzávalok: 4 csirkecomb, 2 csomag villám pác/amit nyertem/só, kevés olaj
Elkészítés: A húsokat megmosom, és előző este mikor csinálni akarom, beleforgatóm a pácba. Nagyon ízletes, nem kell hozzá semmi más.Letakarva egy éjszakát a hűtőben tartjuk., másnap sütjük.Én vokban fedő alatt sütöttem félig, majd a tetőt levéve készre szép pirosra sütöttem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.