Hozzávalók: Tésztához: 9 db. tojás, 9 evőkanál liszt, 9 evőkanál cukor, 3 cs. sütőpor.
Krém: 6 dl.tej, 2 cs. tejszin ízű pudingpor,25 dkg. margarin, 20 dkg. cukor, 15 dkg. ét torta bevonó.
Elkészítés:3 tojást, 3 evőkanál cukorral kikeverünk, hozzáadunk 3 evőkanál lisztet, 1 cs. sütőport, és zsírozott lisztezett tepsiben sütjük. Ezt még kétszer megismételjük, így 3 lapunk lesz.
Krém:A tejben felfőzzük a pudingokat, hülni tesszük. margarint a cukorral kikeverjük, és a kihült pudinggal összekeverjük.A csokit gőz felett felolvasztjuk..
Összeállítás: Az első lapra kenjük a krém lelét, csorgatunk rá olvasztott csokit, rákenjük a krém másik felét, arra is csorgatunk csokit. Az utolsó piskótalappal befedjük ,és csokit olvasztunk rá. Én magasabbat akartam, és 5 lapot sütöttem, és a krémhez 3 pudingot főztem,9 dl. tejben.Így a tetejére is került a krémből és a csokiból.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.