A csokit gőz fölött az olajjal megolvasztjuk és szilikon sütőlapra vagy sütőpapírra vékonyan eloszlatjuk majd berakjuk a hűtőbe. Amíg megdermed jöhet a hab elkészítése.
A lehűtött tejet egy keverőtálba tesszük majd bele keverjük a habpótló port és cukrot. Ezt kemény habbá verjük.
Őzgerinc formába habbal kezdve és befejzve rétegezzük a csokival és mélyhűtőbe fogyasztásig tároljuk.
Ha csokisat szeretnénk,akkor egy kis kakaót adunk a haboz.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.