6 db sertés vese
25 dkg sertés velő
2 közepes vöröshagyma
1 duci fokhagyma
1 ek zsír
1 tk pirospaprika
1 mokkás kanál majoranna
só, bors ízlés szerint
erős paprika /elhagyható/
A veséket nagyon alaposan megtisztítjuk, felszeleteljük csíkokra, majd gyengén ecetes vízbe áztatjuk 1-2 órára. A velőket is megmossuk, lehártyázzuk. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk, a zsíron üvegesre pirítjuk, hozzáadva a fokhagymát is.Megszórjuk a pirospaprikával. Beletesszük a csíkozott veséket, átforgatjuk, beletesszük a fűszereket és pár percre fedőt teszünk rá. Ezalatt a vese levet enged. Közben nagyobb darabokra vágjuk a velőt is és a veséhez adjuk. 5-6 percig pirítjuk .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.