Nagyon gusztusos!!:)))
40 dkg sertéskaraj,
25 dkg velőrózsa,
1 kisfej vöröshagyma,
só ízlés szerint,
őrölt fehérbors,
A panírhoz:
1-2 tojás,
liszt,
zsemlemorzsa
Sütéshez: étolaj
Körete: rizs
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, kevés étolajon lepirítjuk.
Velőrózsát a hártyájától megtisztítjuk, felkockázzuk, és a hagymához öntjük. Tovább pirítjuk, sóval, borssal meghintjük. Hűtjük.
A karajból nyitott szeleteket vágunk (vágunk egy szeletet, de nem vágjuk végig, csak a következő szeletnél vágjuk el a húst így lesz nyitott) sózzuk, és megtöltjük a lepirított velővel. Lehet göngyölni, vagy laposan ráhajtani és összetűzni hústűvel.
Panírozzuk, és bő forró olajban kisütjük.
Tálalása: A szeletet félbevágjuk, kicsit széthúzzuk, köretként rizst adunk mellé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.