Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 16 szerda Csongor névnapja

Főoldal » Velővel töltött borda

felvitel dátuma: 2012-05-30 09:10:57       mai nézettség: 1       nézettség: 6981
részletes recept
Velővel töltött borda
Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg sertéskaraj,

25 dkg velőrózsa,

1 kisfej vöröshagyma,

 ízlés szerint,

őrölt fehérbors,

 

A panírhoz:

1-2 tojás,

liszt,

zsemlemorzsa

 

Sütéshez: étolaj

 

Körete: rizs

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A vöröshagymát  apró kockára vágjuk, kevés étolajon lepirítjuk.

Velőrózsát a hártyájától megtisztítjuk, felkockázzukéshagymához öntjükTovább pirítjuk, sóval, borssal meghintjük. Hűtjük.

karajból nyitott szeleteket vágunk (vágunk egy szeletet, de nem vágjuk végigcsak a következő szeletnél vágjuk el a húst így lesz nyitottsózzuk, és megtöltjüklepirított velővelLehet göngyölnivagy laposan ráhajtani és összetűzni hústűvel.

Panírozzuk, és  forró olajban kisütjük

Tálalása: A szeletet félbevágjukkicsit széthúzzukköretként rizst adunk mellé.

Szakács: detty


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kautz1009 2012 május 30

Nagyon gusztusos!!:)))

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*