50dkg karaj
30dkg velő
1 fej vöröshagyma
2evőkanálolaj
1/2csokor petrezselyem
só, bors,
1 mokkáskanál fűszerpaprika
A karajt felszeleteljük, sózzuk, és lisztbe forgatva kevés olajon megsütjük. A húst kivesszük, félretesszük melegentartjuk. Ebbe az olajba megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, a tűzről félrehúzzuk és hozzáadjuk a fűszerpaprikát. A velőt megtisztítjuk, (a hártyát eltávolítjuk) 2-3 darabra vágjuk, és a lepirított hagymára öntjük. Pár perc alatt megpirítjuk a velőt, sózzuk borsozzuk, rizzsel tálaljuk. A velőt ráhalmozzuk a megsült karajra, végül megszórjuk petrezselyemzöldel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.