Jól sikerült!
Mennyiségtől függ az eltenni valónk.
uborka, zöldparadicsom, paprika, ecet, so , cukor, szemesbors, babérlevél, mustármag, kapor, befözöpor vagyis tartositoszer
jol megmossuk a savanyittani valo termékeket az uborka ha nagy felszeleteljük, ha kisebbek ugy tesszük bele a jol kimosott borkányokba befözös üvegekbe,, megmérjük mennyi viz fér bele a megtömött borkányokba ,azt letöltjük rolla s akkor elosztjuk 1 1/2l vizhez 1/2l ecet ,ahány litres az üveg annyi kanál cukrot meg sot teszünk hozzá, 1 szál kaprot 10g szemesbors 5drb babérlevél 10g mustármag ezt összefözzük mikor majdnem kész a tartositoszert beletesszük forron beletöltsük az övegekbe lekössük s száraz dunszba tesszük vagyis letakarjuk jo mejeg pokrocokkal kihülésig ott hagyjuk, a zöld paradicsomot szintén igy tesszük el csak egészben, a paprikának is ilyen levet csinálunk de kapor nélkül s kicsit beledobáljuk a lobogo vizbe s ugy tesszük az üvegekbe de csak ép 1 percre hagyjuk a forro vizbe majd a végén rátöltsük a forro levet azt is lekötözzük s szárazdunszba tesszük, nekem mindig sikerülni szokott
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.