20 dkg-os süllő
20 dkg ponty Orly módra
20 dkg filézett harcsaszelet rántva
20 dkg kecsege roston
só, fűszerkeverék ízlés suerint
tojás, liszt, zsemlemorzsa panírozáshoz
fél dl sör
olaj a sütéshez
25 dkg rizs
5 dkg zsenge borsó
30 dkg burgonya
friss zöldség, citrom a díszítéshez
A halakat megtisztítom, majd enyhén sórom és fűszerezem.
A süllőt paprikás lisztben megforgatom és roston megsütöm.
A pontyot Orly módon ( sörtésztában ) készítem el.
A filézett harcsaszeleteket kirántom ( liszt, tojás, zsemlemorzsa )
A kecsegét roston sütöm meg.
Mindegyik sülthalat enyhén citromlével megszentelem, vagy díszítésnél több citromkarikát teszek.
Más és más ízt kapok a halakból, mivel más sütési technikával készítem el. Érdemes kipróbálni.
A burgonyát megtisztítom, csikokra vágom, majd forró olajban megsütöm.
A rizst és a borsót puhára főzöm.
Friss zöldséggel és citrom karikával díszítem tálaláskor.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.