Hány % - os az ecet ?
Hozzávalók: 1.5 kg. uborka, 5 db. hagyma, 2 dl. ecet, 2 evőkanál olaj, 2 evőkanál vegeta, 15 dkg. cukor.
Elkészítés: Az uborkát megmossuk, és vékony szeletekre legyaluljuk. A hagymát rászeleteljük,hozzáadjuk a cukrot, a vegetát,az olajat és az ecetet. 24 órát állni hagyjuk. Üvegbe rakás után egy lábasba vízet és újságpapírt teszünk, majd ebbe állítjuk az üvegeket. Ha a víz felfort, 10 percig forraljuk, és ruha közé tesszük kihűlni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.