1,5 kg hámozatlan apró uborka
4-5 fej vöröshagyma
2 dl ecet
2 EK olaj
2 EK Vegeta
15 dkg cukor
Ezt a savanyúságot méretesebb aróuborkából készitjük - olyanból amit már nem teszünk bele az üvegekbe.
Az uborkát megmossuk és héjastól legyaluljuk, a hagymát is leszeljük. Egy tálba rakjuk az uborkát, hagymát, hozzáadjuk az ecetet, olajat, , vegetát,cukrot és jól összekeverjük. 24 órát állni hagyjuk, többször megkeverjük. Másnap üvegekbe rakjuk - 3,5 dl-es - és 10 percig forró vizben kidunsztoljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.