hmm, finom
4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül
4-5 gerezd fokhagyma
4 dl tej
só
20 dkg finom liszt
őrölt fekete bors
étolaj
1 teás kanál pirospaprika
Előkészítés: A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk és a tejbe keverjük. A húst a fokhagymás tejbe áztatjuk egy napra.
Elkészítés: A karajt lecsepegtetjük, pirosparikával elkevert lisztbe forgatjuk és szép pirosra sütjük. Tetszőleges körettel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.