Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 15 kedd Anasztázia, Tas névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Vasi pecsenye

felvitel dátuma: 2011-08-23 17:39:08       mai nézettség: 1       nézettség: 3037
részletes recept
Vasi pecsenye
Hozzávalók 4 személyre:

4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül

4-5 gerezd fokhagyma

4 dl tej

20 dkg finom liszt

őrölt fekete bors

étolaj

1 teás kanál pirospaprika

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón  átnyomjuk és a tejbe keverjük. A húst a fokhagymás tejbe áztatjuk egy napra.

Elkészítés: A karajt lecsepegtetjük, pirosparikával elkevert lisztbe  forgatjuk és szép pirosra sütjük. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 gzsuzsa 2011 augusztus 26

hmm, finom

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*