Piskotahoz:7tojas,6kanal liszt ,1 kanal kakao,7 kanal cukor,1 vanilia cukor,1sutopor,1 kanal olaj.
Kremhez:750ml tej,6kanal liszt,4kanal cukor,150 gr margarin,1 citrom heja es leve, 1 uveg megy vagy cseresznyekompot.750 gr marcipan .
Elkeszitjuk a 7 tojasos piskotat ,meg hul addig a kremet is elkeszitjuk ,felfozzuk a tejet amiben bennevan a citrom reszelt heja,kulon elkeverjuk a lisztet es a citrom levet egy keves tejel es surru kreme fozzuk.Mikor majdnem teljesen kihult hozzakeverjuk a margarint ami elvan keverve a cukorral .A kompot levevel meglocsoljuk a ketevagot piskotat amit mar kivagtunk varrogep formava ,megkenjuk kremmel es rateszuk a megyet vagy a cseresznyet utana ratesszuk a masik piskotat bekenjuk kremmel es bevonjuk marcipannal.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.