finom
6db tojás
6ek liszt
6ek cukor
pici sütőpor
1ek vanillia aroma
fondant a bevonáshoz
krém készités: 6dl tej
20dkg vaj
20dkg porcukor
3cs vanillia puding
1ek vanillia aroma
Sütünk egy 6 tojásos piskótát .mikor kihült .elkészitem a vanillia krémet .
6dl tejben megfőzőm a 3 db pudingot , állandó kevergetés mellet lehűtöm .
20 dkg vajat és porcukrot habosra keverem robotgép segitségével majd a már kihült pudinghoz adom, és beleteszem a vanilia aromát még 5 perc keverés a robotgéppel nagyon finom vanilliás krémet kapunk
formák segitségével kiszaggatom a gombaházikó
lapjait majd megkenem krémmel .
díszitésnek fondantot használtam .de mindenki ízlés szerint diszitheti
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.