6 db tojás
6 ek liszt
6 ek cukor
1 cs. vaníliacukor
1 tk sötőpor
krémhez:
1 l tej
4 vanília puding
1 db 25 dkg rama
35 dkg porcukor
A tojást külön válasszuk fehérjét sárgáját.
Fehérjét kemény habbá verjük.
Sárgáját kikeverjük habosra a cukorral és a vaníliával összedolgozzuk a kész anyagokat.
De már a lisztet fokozatosan adagoljuk hozzá, ebből a masszából sütünk egy szép piskótát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.