Hozzávalók:
6 dl tej
2 tojás sárgája
3-4 evőkanál cukor /ízlés szerint/
csipet só
2 evőkanál liszt, vagy vaníliás pudingpor, esetleg étkezési keményítő
reszelt citromhéj /elhagyható/
2 cs. vaníliás porcukor, vagy 1 evőkanál vanília aroma, jó esetben van.rúd
Elkészítés:
A sodóhoz, a cukrot, sót, lisztet /vagy pudingot/ szárazon elkeverem, hozzáadom a két tojássárgáját, majd egy kis tejet és simára keverem. A forró tejjel, folyamatosan keverve megfőzöm. Adok hozzá vaníliás cukrot /esetleg aromát/és reszelt citromhéját.
Túrógombóchoz, vagy aranygaluskához tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.