Tészta::3x5db tojás,3x5e.k cukor, 3x5ek liszt, 3db sütőpor
Krém:6e.k liszt, 0,5l tej, 3 cs vaníliás pudingpor, 7dl tej ,5db vaníliás cukor, kevés citromlé, 40dkg porcukor, 20dkg margarin,
Bevonat és dekor:2cs 0.5l Hulala, 5db vaníliás cukor, gyümölcsök,
A tészta hozzávalóiból sütünk 3 db piskóta lapot (én 36cm -es formában sütöttem).És , ha kész hagyjuk kihűlni és készítsük el a krémeket.A 6e,k lisztből és a 0.5l tejből füzzünk egy habarcs jellegű masszát és hűtsük ki.A 3cs vaníliás pudingot fözzűk meg a 7dl tejben és ezt is hűtsük ki.Mikor mindkettő meghűlt akkor gépi robotgéppel jó habaosra kavarjuk ki.Ezután adjuk hozzá a margarint , a porcukrot a vaníliás cukrot , majd a citromlevétés jó habosra keverjük tovább.Az elsőlapot kenjük meg a harmadával és tegyük rá a kővetkezőt , majad ezt is kenjük meg és szórjunk rá gyümölcsöt ésn málnát szórtam rá .A hulalát jó keményre felverni és a vaníliáscukrot is beletenni, majd ebből kenjük a vaníliás gyümölcsös krémre és tegyük rá a 3 lapot.A külső részét a tortának véknyan kenjükbe a vaníliás krémmel és utánna vonjuk be hulalával és díszitjük ízlés szerint!Jó étvágyat mindenkinek!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.