A margarint habosra keverjük a cukorral. Ezután hozzáadjuk a lisztet a diót, és a sót amivel tésztává gyúrjuk. 5-10 percig pihentetjük. Ezután ujjnyi vastagságú hengereket csinálunk, 5-6 cm-es hosszúságúra vágjuk. Kifliket formálunk belőle, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és 180°C-ra előmelegített sütőben megsütjük. Akkor jó ha az alja picit barnul, de a teteje még fehér. Még melegen vaníliás porcukorral szórjuk meg. Hidegen fogyasztjuk.
Levegőtől elzárva sokáig friss marad.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.