21 dkg vaj
21 dkg liszt (lisztérzékenyeknek fele kukoricaliszt, fele rizsliszt)
7 dkg porcukor
20 dkg forrázott darált dió
A fentieket jól összegyúrjuk, hűtőben 1 órát pihentetjuk. Fél cm vastagra nyújtuk. Kifli alakot formálunk belület (ha van sütőforma, akkor belesimítjuk), majd 150-160 fokon világosbarnára sütjük. Melegen vaníliás porcukorba forgatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.