1 vanília rúd, 50 dkg porcukor.
A vanília rúdat kettőbe vágjuk, magjait kikaparjuk, két evőkanál cukorban jól elmorzsoljuk. Egy tiszta befőttes üvegbe töltjük a cukrot, a cukorral elmorzsolt vanília magocskákat, valamint a vanília héjakat. Sötét, hűvős, szellős helyen, naponta felrázva 3 hétig érleljük, utána máris használhatjuk. Ahány kanállal kiveszünk belőle, mindig annyival pótoljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.