Koszonom, Aranka, a receptet, nagyon fincsi, mint minden, amit eddig megmutattál!!!!!!!!!
Tészta: 12darab tojás
12 evőkanál cukor
12 evőkanál liszt
2 kávéskanál sütőpor
Krém:3dl tej
1 tasak vaníliapuding
kb 5dkg mazsila
másfél margarin/37,5dkg/
11 evőkanál porcukor
Bevonás:1/2 liter tejszín, idénygyümölcs
Sütönk 2darab 6 tojásos piskótát.
Hűlni hagyjuk, majd kettészeljük.Elkészítjük a krémet.A kihűlt pudingot hozzáadjuk apránként a cukorral alaposan kikevert margarinos krémhez.
Megtöltjük a karikákat a krémmel, hűtőbe tesszük.
Nálam maradt ki krém, azt a torta tetejére kentem.
A felvert tejszínt a tortára tesszük, nyomózsák segítségével díszítjük tejszínnel, majd gyümölcsöt helyezünk rá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.