A tésztához:
80 dkg liszt
1 dl olaj
1 ek cukor
0,5 l langyos tej
5 dkg éleszto
A toltelékhez:
1 csomag lágy margarin
3 tojássárgája
1 ek só
Tetejére:
1 tojás
reszelt sajt
koménymag
Kevés langyos tejben megfuttatjuk az élesztot. Osszedagasztjuk a tésztához valókat. KELESZTENI NEM KELL! Dagasztás után négyfelé vesszuk a tésztát.
Kozben a toltelékhez habosra kikavarjuk a margarint, a tojássárgáját és a sót.
Kinyújtjuk a tésztát és megkenjuk a toltelékkel. Feltekerjuk, mint a bejglit és 2 centis szeletekre vágjuk.
Tojással megkenjuk. Koménymaggal és reszelt sajttal megszórjuk. 200 fokon sutjuk, kb. 30 percig.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.