Hogyhogy elkészítési idö 0 perc ?? Mennyi a "kék tejföl" ?? Mi a Palmarin, vagy Hera és mennyi kell belöle ?? Milyen melegnek kell lenni a sütönek ?? Ne haragudj, de nagyon hagyatékos recept, majdnem semmire nem való.
30 dkg simaliszt
1 kék tejfol
1 Palmarin vagy Hera
1 kk só
A hozzávalókat osszedolgozzuk.
A tésztát kb. 1 cm-re szétsodorjuk, osszehajtogatjuk 4 részre. 4 órát álljon a hutoben. Utána megint kisodorjuk 1 cm-re.
Tojássárgájával megkenjuk a kiszaggatott pogácsákat.
Tetejére szezámmagot, sajtot, mogyorót, koménymagot szórunk.
(Egy ismerostol kaptam ezt a receptet.)
Hogyhogy elkészítési idö 0 perc ?? Mennyi a "kék tejföl" ?? Mi a Palmarin, vagy Hera és mennyi kell belöle ?? Milyen melegnek kell lenni a sütönek ?? Ne haragudj, de nagyon hagyatékos recept, majdnem semmire nem való.
Az előkészületi idő a 0 perc, tehát az, amikor kiméred a hozzávalókat, összegyúrod a tésztát, szaggatod, stb. De valóban Andi egy kicsit részletesebben kellene leírni a recepteket, mert így egy kezdő, most tanuló, ifjú háziasszony nem fogja érteni. Kék tejföl és kék tejföl között is van különbség, nem minden cégé egyforma grammra. Pótold, javítsd a receptet, hogy mindenki megértse. Tudod ide a világháló minden nézegetője ide talál, nem csak a Facebook csoportok tagjai. :)) A Palmarinról meg én sem hallottam, pedig már 30 éve sütök/főzök. A Hera margarinokat ismerem.
A Hera és a Palmarin margarin ugyanaz csak más a gyártó. Amúgy én kipróbáltam a receptet és finom lett :)
2OO-on sutottem, míg a teteje nem kapott egykis színt
ja és koszonom a receptet
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.