Ajánlom mindenkinek,nagyon finom.
A hagymát olajon pirítsd meg. Tedd bele a Piros Aranyat, a zöldpaprikát, a paradicsomot és a szeletekre vágott csirkét. Néhány percig hagyd pirulni őket, majd öntsd fel vízzel. A sárgarépát, a fehérrépát, a zellert és a karalábét vágd vékony karikákra, tedd a húshoz,tedd bele a babér levelet sózd meg, és párold puhára. Ha a hús puha, szedd ki belőle. Majd vedd ki a babérleveleket is.A zöldségeket robotgéppel törd össze, és keverd hozzá a mustárt. A kristálycukrot karamellásítsd, majd engedd fel vízzel, és addig főzd, amíg fel nem oldódik. Öntsd a zöldségekhez, és ízlés szerint tegyél bele citromlevet. A lisztet a kefirrel keverd össze, és habard be vele a mártást. Tedd bele a húst, és egy kicsit melegítsd meg.
Zsemle gombóccal és tésztával is lehet tálalni .
Én mindkettőt készítettem hozzá.
A Zsemlegombóc receptje itt található
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.