Nagyon tetszik, el is mentettem. Koszike!
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
Tudom, hogy a vadas marhahúsból jó, mi nem szeretjük. Előkészületnek pedig nem tudtam beírni két napot.
Elkészítem a páclét, a zöldséget, répát felkarikázom, a hagymát és fokhagymát megpucolom, bors, pici só, majoranna, babérlevél, annyi víz, hogy ellepje a zöldséget ez lesz a húspáclé felfőzöm, puha a zöldség leveszem és kihűtöm teljesen. Majd adok hozzá 1 ek. mustárt, 1 ek. citromlét és 1/2 dl vörösbort. Jól összekeverem és beleteszem a felkockázott húst. Legalább két napig hagyom a hűtőben pácolodni. Kiveszem belőle a húst, a babérlevelet és az egész borst kidobom, a többi zöldséget a lével együtt összeturmixolom. Pici zsíron megfonnyasztom a felkockázott hagymát, só, pici tört pirospaprika, kevés víz összekveremés a húst felteszem főni, mintha pörit készítenék. Ha puha a hús, beleteszem a turmixolt zöldséget, majd hozzáadom a tejfölös lisztes habarást. Hagyom picit had rottyanjon. Közben kifőzöm a tésztát, én szivecskés durum tésztát főztem, a gyerkek miatt. Lehet zsemlegombócot is. Együtt tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.