Jól hangzik ! Imádom a vadast.
1 kg szeletelt sertés comb
20 dkg bacon szalonna és kb.1dl étolaj
25 dkg sárgarápa,20 dkg krumpli
15 dkg fehérrépa
10 dkg zeller
2 fej hagyma,3-4 gerezd fokhagyma,1 pohár tejföl (175 g)
1 ek.mustár,2 db babérlevél,1/2 kiskanál kakukkfű,fekete bors,só és 2-3 dl száraz fehérbor
3 dl víz.
A szalonnát kisütöm majd hirtelen elősütöm a húst.Sózom és félreteszem.A megmaradt zsírban megpirítom a hagymát és darabolt zöldségeket.Borssal,babérlevélle,kakukkfűvel ízesitem majd a bortés kb.3 dl vízzel felforralom.Beleteszem a húsokat és fedő alatt lassú tűzön puhára főzzöm.A húst kiszedem és a zöldségeket turmixolom majd beleteszem a mustárt és tejfölt.Utána ízesitem szükség szerint.A húsokra öntöm majd még egyszer felforralom és kész.
Hagymás nudlival,krumpli golyóval vagy tésztával tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.