2 hosszú felsál-kb. 1kg
1 fej nagy vöröshagyma
15 sárgarépa,10 fehérrépa
2-3 babérlevél,só, mustár, tejföl, citromlé, cukor, ízlés szerint-páclé is mehet majd bele.
Tészta:
35dkg liszt
3db szikkadt zsemle
2dl tej
1 egész tojás
2db zsírozott konyharuha
A húst a zöldségekkel előző nap felfőzzük-ebből lesz a pácolt hús.A megfőtt zöldségeket összeturmixoljuk Ízlés szerint ízesítjük..
A tészta alapanyagait vegyítjük, galuska keménységű legyen a kidolgozás után-hozzáadjuk a felkockázott, pirított zsemledarabokat.Elosztjuk két részre, beletekerjük a konyharuhákba, 50 percig főzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.