Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 1 csütörtök Fülöp, Jakab névnapja

Főoldal » Közepes » Vadas:

felvitel dátuma: 2012-06-17 16:56:28       mai nézettség: 1       nézettség: 2821
részletes recept
Vadas:
Hozzávalók 8 személyre:

80 DKG VADHÚS, (VAGY BÁRMILYEN IS LEHET,ÉN BÁRÁNY HÚST HASZNÁLTAM.)
2 BABÉR LEVÉL,3 GEREZD FOKHAGYMA,1 EVŐKANÁL OREGÁNÓ,1 MOKKÁSKANÁL,ŐRÖLT BORS,1 EVŐKANÁL VEGETA,
1 CSAPOTT MOKKÁSKANÁL BAZSALIKOM,1 KISFEJ VÖRÖSHAGYMA, 1,5LITER VÍZ.

Mártáshoz:

A MÁRTÁS HOZZÁVALÓK:
5+4 EVŐKANÁL LISZT, 4 EVŐKANÁL ZSÍR, 2 GEREZD FOKHAGYMA,1 CSAPOTT MOKKÁSKANÁL OREGÁNÓ, 3 DL TEJFÖL,2 EVŐKANÁL MUSTÁR. 

Előkészületi idő: 500 perc


Főzési idő: 220 perc
Elkészítés:

A HÚST APRÓKOCKÁRA VÁGJUK, A VÖRÖSHAGYMÁT APRÓ KOCKÁRA VÁGJUK,MAJD A HOZZÁ VALÓKAT IS BELE KEVERJÜK ÉS HIDEG VÍZET ÖNJÜK.
2 NAPIG A PÁCLÉBEN  ÉRLELJÜK.
ÉN HARMADIK NAP A PÁCLÉBEN MEGFŐZTEM TAKARÉK LÁNGON A HÚST,ÉS IGY HŰTÖTTEM KI.

Mártás elkészítése:

4 LITERES FAZÉKBA A ZSÍRT MEGOLVASSZUK, EBBE TESSZÜNK 5 EVŐKANÁL LISZTET, 2 GEREZD ZÚZOTT FOKHAGYMÁT, ARANYBARNÁRA PÍRITJUK,ÉS A HIDEG PÁCLÉBEN FŐTT HÚSSAL EGYÜTT FELÖNTJÜK, ÁLLANDÓAN KEVERJÜK, HOGY NE LEGYEN CSOMÓS, HA KELL MÉG ÖNTSÜNK HOZZÁ 0,5 LITER VÍZET ÉS ÍGY FŐZZÜK TOVÁBB TAKARÉK LÁNGON.
KÖZBEN ELKÉSZÍTJÜK A HABARÁST IS ,A TEJFÖLT, 4 EVŐKANÁL LISZTET, ÉS A MUSTÁRT ,KB.1 DL VÍZELL SIMÁVÁ KEVERJÜK, MAJD  A VADAS LÉHEZ KEVERJÜK, ÁLLANDÓAN  KEVERJÜK, NEHOGY  CSOMÓS LEGYEN. MAJD JÓL ÖSSZE FORRALJUK ÉS MELEGEN TÁLALJUK.

ÉN ÍGY KÉSZÍTETTEM EL SOKKAL EGYSZERŰBB ÉS PRAKTIKUSABB.(ANNYI KIS KÜLÖMBSÉGGEL NEKEM VOLT MARADÉK NYÚL PÖRKÖLTEM AZT MÉG HOZZÁADTAM ÉS ÍGY EGYÜTT FŐTT KÉSZRE.)

 

Szakács:


Film link: htp://www.Receptlap.hu/recept/Vadas7469.

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*