Hozzávalók a piskótához:
A két piskótalaphoz:,5-5 db tojás,
5-5ek.eritrit,xilit,vagy cukor,
5-5 ek. liszt,ki milyet használ(én teljes kiőrlésűt)
2 csipet só,
összesen 1 cs. sütőpor
Elkészítés:
Az első 5db tojást szétválasztjuk és a fehérjét az 1 csipet sóval és 5ek édesítővel géppel jó habosra verjük,majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és tovább habosítjuk.Ha elég habos, fakanállal óvatosan belekeverjük az 5 ek. átszitált lisztet,amihez a sütőport is hozzákevertük.
35x40 cm. sütőpapíros tepsibe simítjuk és 175 fokon világosra sütjük.
Ugyanígy késztítjük el a másik lapot is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.