Isteni ez a suti, rég kerestem, csakis ajánlani tudom mindenkinek.
4 tojás
4 kanál liszt
4 kanál cukor
Krém:
4 dl tej
1.5 csomag vanéliás puding por
1 vanélia cukor
15 dk porcukor
20 dk vaj
3 tojássárga
1 ananász kompót
Hab:
3 tojás fehérje
15 dk cukor
citromlleve
élelmiszer szinező
csoki bereszelni
A 4 tojásból piskótát sütünk 180 fokon.
Mikor megsült kihül kétté vágjuk.
A pudingot a tojássárgákat felfőzzük a tejjel és hülni hadjuk.
Hozzáadjuk a vajat cukrot és krémessé keverjük.
Közben a kompótot apró kockákra vágjuk és a krémbe keverjük.
Megkenjük a piskótát és a másik lappal befedjük.A krémből hagyunk vékonyan lekenni a süti tetejét aztán hűtőbe tesszük.
Gőzfelett a tojásfehérjéket a cukorral citrollével szinesítôvel kemény habbá verjük.
Tortadiszítô nyomószákkal a felkockázott sütire nyomjuk a habot.
Bereszeljük csokival.
Nagyon finom mutatós sütemény.
Isteni ez a suti, rég kerestem, csakis ajánlani tudom mindenkinek.
Imádom ezt a sütit,még a régi gyerekkorombeli cukrászdák nagy slágere volt.nemtudtam hogy kell csinálni éppen ezért örülök,hogy megtaláltam ezt a receptet.köszönöm.aki egyszer megkóstolja az mindig szeretni fogja.
Erika ôrulôk hogy hoztam is ujdonságot én is már rég sutôttem lapozgatva az ôreg sutis fuzetem találtam rá .Nálunk is a család kedvenc sutije volt
Krisztina valóban régmult idôk nagy slágere volt a suti.Orulôk hogy segíthettem.
Nekem a hab meg folyt a tetején,mi lehetett a baj? Mindent úgy csináltam,ahogy írtad.
Krisztina tovább kellett volna a habot verni addig míg nem kemény.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.