6 db csirkecomb
2 kg újburgonya
1 kk.chili paprika
1 kk.steak bors
1kk.őrölt kömény
1kk.majoránna
1kk.őrölt fekete bors
1 kk. ételízesítő
1 kk.szárnyas fűszerkeverék
só
2 fej vöröshagyma
2 ek.libazsír
Előkészítés:A combokat megtisztítjuk,ha nagyok két három helyen bevágjuk a csontig. Sózzuk,alaposan befűszerezzük és egy órára a hűtőbe tesszük./még jobb ha a fűszerezést előző nap végezzük és a combok egy napig a hűtőben pácolódnak./ A burgonyát meghámozzuk, nagyobb hasábokra vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk.
Elkészítés:. Tepsibe tesszük a libazsírt, cikkekre vágott burgonyát, négybe vágott vöröshagymát. Befűszerezzük, majd a burgonyára fektetjük a combokat. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben fólia alatt egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és kb. 30 perc alatt szép pirosra sütjük a combokat.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.