Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 15 kedd Anasztázia, Tas névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Újburgonyával sült csirkecombok

felvitel dátuma: 2012-05-27 17:56:36       mai nézettség: 1       nézettség: 1757
részletes recept
Újburgonyával sült csirkecombok
Hozzávalók 6 személyre:

6 db csirkecomb

2 kg újburgonya

1 kk.chili paprika

1 kk.steak bors

1kk.őrölt kömény

1kk.majoránna

1kk.őrölt fekete bors

1 kk. ételízesítő

1 kk.szárnyas fűszerkeverék

2 fej vöröshagyma

2 ek.libazsír

Előkészületi idő: 60 perc

Sütési idő: 90 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A combokat megtisztítjuk,ha nagyok két három helyen bevágjuk a csontig. Sózzuk,alaposan befűszerezzük és egy órára a hűtőbe tesszük./még jobb ha a fűszerezést előző nap végezzük és a combok egy napig a hűtőben pácolódnak./ A burgonyát meghámozzuk, nagyobb hasábokra vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk.

Elkészítés:. Tepsibe tesszük a libazsírt, cikkekre vágott burgonyát, négybe vágott vöröshagymát. Befűszerezzük, majd a burgonyára fektetjük a combokat. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben fólia alatt egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és kb. 30 perc alatt szép pirosra sütjük a combokat.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*